Over mij

VloeiBaard is Martin Janssen.

Kwajongen – Tovert met glimlachen – Schrijft tussen de regels door – Luistert nauw – Spreekt Jip- en Janneketaal

Jouw hulp bij solliciteren

Het idee voor VloeiBaard is ontstaan toen ik zelf op zoek was naar een nieuwe baan. En daarin was ik erg succesvol. Met mijn sollicitatie-activiteiten kwam ik binnen bij bedrijven als Albelli, T-Mobile, iCulture, Tony’s Chocolonely, iBOOD en de Nederlandse Spoorwegen.

Door op een slimme manier mijn netwerk in te zetten en gebruik te maken van de social media ging ik vol vertrouwen van het ene naar het andere sollicitatiegesprek. Met een glimlach op mijn gezicht.

Toen ik eenmaal het spel van solliciteren beheerste, wist ik dat ik anderen daarmee wilde gaan helpen. Mijn jarenlange ervaring als schrijver kwam daarbij goed van pas. Zo heb ik onder andere voor KRO’s Goudmijn en Viva.nl geblogd. Op FOK! maakte ik ruim drie jaar lang deel uit een van de groep vaste columnisten.

Ik weet maar al te goed hoe belangrijk het is om iets foutloos op papier te zetten. Een brief opstellen zonder dooddoeners en clichés (dat schrijf je inderdaad met de s eraan vast) kun je met een gerust hart aan mij toevertrouwen.

Mijn levensdoel is mensen blij maken. Waar ik goed in ben, is het luisteren naar het verhaal van de ander en dat te vertalen naar papier. Als perfectionist zie ik graag dat iets tot in de puntjes is verzorgd. Dat samen maakt VloeiBaard.

Met plezier,

Martin Janssen

Anderen over mij