Tekstschrijver

Ik schrijf en redigeer jouw teksten.

Gewapend met een pen die tussen de regels door schrijft, verzorg ik met aandacht en plezier jouw tekst.

Voor welke tekst? Voor elke tekst!

Bij VloeiBaard kun je ook terecht voor het laten schrijven en redigeren van jouw teksten. Van een artikel op je website tot een volledige nieuwsbrief. Van een social media post tot een ‘over mij’-pagina. Van een zakelijke mail tot een compleet boek.

Verhalend vertellen

Je mag het van mij ‘storytelling’ noemen. De Nederlandse taal heeft echter mijn voorkeur en dus spreek ik liever van ‘verhalend vertellen’. Of nog beter: tussen de regels door schrijven. Zorgen dat de tekst een gevoel teweeg brengt bij de lezer. Ik vertel zonder te benoemen en laat de letters en woorden tot leven komen.

VloeiBaard: prikkelende teksten in vloeiend Nederlands

Vanzelfsprekend kun je ervan uitgaan dat de teksten die ik schrijf in vloeiend Nederlands zijn, zonder spelfouten. Daarnaast maak ik me sterk voor de stijl en heb ik oog voor de lezer voor wie de tekst bedoeld is. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden. Dan geef ik je naast tekst ook uitleg.

Sollicitatiebrieven schrijven

Wat mag dat kosten?

Ik hou van transparantie en flexibiliteit. Je wilt dat ik een volledige tekst voor je schrijf? Prima. Wil je alleen dat ik de fouten eruit haal? Dat kan natuurlijk!

Corrector

Tekst redigeren

€ 29,- per A4

exclusief BTW

tekstcorrectie
prijs per woord € 0,10

Raadgever

Bestaande tekst aanpassen

€ 49,- per A4

exclusief BTW

tekstcorrectie en -advies
prijs per woord € 0,19

Prikkelaar

Wervende tekst schrijven

€ 75,- per A4

exclusief BTW

schrijven wervende tekst
prijs per woord € 0,29

Laten we koffiedrinken!

CONTACT